Workshop-uri de educație posturală, patologie vertebrală și ergonomie la birou

Stilul de muncă modern, ce implică lungi și obositoare ore de lucru la birou sau în picioare, atrage cu sine o multitudine de dureri și afecțiuni de natură profesională, care în timp dezvoltă un impact deosebit de grav asupra sanătății angajatului și bugetului companiei.

Educație posturală și ergonomică pentru angajați

Impactul financiar se poate resimți prin scăderea productivității angajatului – durerile de spate și productivitatea nu fac pereche bună, demotivare și, bineînțeles, prin absenteism (concedii medicale).

Workshop-urile de educație posturală și kinetoterapie prin trainerul Alexandru Lefter, formator, realizator de radio și kinetoterapeut cu 14 ani de experiență națională și internațională, abordează subiecte precum pozițiile corecte de muncă și greșelile frecvente care se regăsesc în lucrul la birou, exerciții de relaxare a coloanei vertebrale și musculaturii implicate, discutându-se chiar și criteriile corecte de alegere a scaunelor de lucru, a saltelelor sau a pernelor ce asigură o postură corectă în timpul somnului.

Patologiile rezultate din munca de birou și mecanismele de producere ale acestora nu vor fi ignorate. Din contră, multiple scenarii patologice, precum prezența unei hernii de disc vor fi dezvoltate pentru angajații participanți.

Astfel de workshop-uri sunt disponibile chiar și în compania ta la nivel național. Dă vestea mai departe, iar împreună vom învăța principiile Îndreaptă Spatele!

Solicită workshop-ul pentru compania ta!

Vă rugăm să ne lăsați adresa dumneavoastră de mail și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp!

Email*

*câmpuri obligatorii