Workshop-uri de educație posturală

Stilul de muncă modern, ce implică lungi și obositoare ore de lucru la birou sau în picioare, atrage cu sine o multitudine de dureri și afecțiuni de natură profesională, care în timp dezvoltă un impact deosebit de grav asupra sanătății angajatului și bugetului companiei.

Educație posturală pentru angajați

Impactul financiar se poate resimți prin scăderea productivității angajatului – durerile de spate și productivitatea nu fac pereche bună, demotivare și, bineînțeles, prin absenteism (concedii medicale).

Workshop-urile de educație posturală și kinetoterapie prin trainerul Alexandru Lefter, formator și kinetoterapeut cu 10 ani de experiență națională și internațională, abordează subiecte precum pozițiile corecte de muncă și greșelile frecvente care se regăsesc în lucrul la birou, exerciții de relaxare a coloanei vertebrale și musculaturii implicate, discutându-se chiar și criteriile corecte de alegere a scaunelor de lucru, a saltelelor sau a pernelor ce asigură o postură corectă în timpul somnului.

Astfel de workshop-uri sunt disponibile chiar și în compania ta. Dă vestea mai departe, iar împreună vom învăța principiile Îndreaptă Spatele!

Solicită workshop-ul pentru compania ta!

Vă rugăm să ne lăsați adresa dumneavoastră de mail și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Email*

*câmpuri obligatorii